Bli INSTAJOBBARE

Jobba extra och få lön varje fredag.

Är du student på universitet och högskola i Stockholm, Uppsala, Malmö eller Lund och vill ha ett flexibelt extrajobb, bred arbetslivserfarenhet och lön varje fredag? Bli instajobbare och hoppa in på extrajobb när det passar dig.

Sök utan CV

Vad gör en instajobbare?

Det finns instajobb överallt. Som instajobbare hoppar du in på olika typer av extrajobb med kort varsel när det passar ditt schema. Vi har instajobb i butiken, restaurangen, i skolan, i projektet och på kontoret. Bli instajobbare du också, jobba extra när du vill - och få lön varje fredag.

Hur funkar det?

Behöver du ett flexibelt extrajobb? Sök till instajobs och bli instajobbare. Då får du en profil i vår app och bestämmer själv när du vill jobba, efter ditt eget schema. Med bara några få klick tackar du ja till ett extrajobb, och signerar vårt anställningsavtal, direkt i mobilen, med ditt Bank-ID. Självklart är du alltid försäkrad och arbetar enligt rådande kollektivavtal när du har tagit ett extrajobb. Och du får lön varje fredag.

1. När och hur vill du jobba?

Som instajobbare kan du varje vecka själv ange när du kan och vill jobba extra i veckan. Du väljer också vad du vill jobba med och vilka typer av instajobb du vill ha, direkt i appen.

2. Få notis om jobben som passar dig

Du kan alltid se alla jobb som finns att söka, direkt i din telefon. Du får dessutom en pushnotis för de jobben som matchar de tider du vill jobba, och de extrajobb du är extra intresserad av.

3. Sök och signa jobbet direkt

När du hittar ett instajobb du vill ha söker du direkt i telefonen, endast genom att klicka på "sök". Väljer kunden att anlita dig signerar du vårt avtal för just det jobbet direkt i din telefon.

Bli instajobbare idag!

Fyll i vårt snabbformulär

Träffa andra instajobbare

Vi är väldigt stolta över våra instajobbare. De är alla studenter på universitet eller högskolan, rekryterade för sin personliga inställning och hoppar in på instajobb när de passar dom. Varje gång ett instajobb publiceras kan vem som helst söka jobbet, och sen väljer kunden att erbjuda jobbet till den som passar bäst för uppdraget. Som instajobbare är det viktigt att du vill hoppa in på jobb snabbt, att du är service-minded och konsultmässig, och att du är duktig på att snabbt lära dig nya saker.

Aleks D.

Stockholm

Industriell ekonomi

43

utförda instajobb

Amjad B.

Lund

Civilingenjör i elektroteknik

11

utförda instajobb

Dachassa G.

Lund

Logistics Service Management

31

utförda instajobb

Joel P.

Uppsala

Industriell ekonomi

40

utförda instajobb

Veronica B.

Stockholm

Engelska

14

utförda instajobb

Therese G.

Stockholm

Global Management

53

utförda instajobb

Behar U.

Malmö

Mångfaldsprogrammet

17

utförda instajobb

Hur fungerar anställningen?

Du söker själv instajobb när du vill och kan jobba.
Du signerar ett specifikt avtal per instajobb du tar, direkt i appen.
Du är alltid försäkrad ute på uppdrag.
För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Vi är noga med tryggheten

Vi är noga med att både instajobbare och kunder ska känna sig trygga hos oss. Därför har vi valt att bli ett auktoriserat bemanningsföretag, och följa etiska regler, kollektiv och annan branschpraxis.

Vi är auktoriserade

Vi är ett auktoriserade. Det innebär en garanti för att vi följer lagar och regler. För att bli ett auktoriserat bemanningsföretag krävs bl.a. att vi följer etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, har en ansvarsförsäkring, och att vi är ett aktiebolag.

Läs mer om auktorisation hos Bemanningsföretagen

Vi är försäkrade

Eftersom instajobs är bundet avkollektivavtal har vi också tecknat ett antal olika försäkringar, bland annat såatt samtliga av våra konsulter har ett fullgott skydd vid eventuell skada samt för avsättningar till pension.

Vi är en familj

Instajobs är en del av Academic Work-familjen och ett systerbolag till den bemannings- och rekryteringsverksamhet vi bedrivit i närmare 20 år. Vi kan uthyrning av studenter helt enkelt.

Läs mer om Academic Work

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK