Hyr extrapersonal med kort varsel

Har ni fått oväntad sjukfrånvaro eller högre arbetsbelastning – och är i behov av extra händer? Genom vårt digitala verktyg kan du snabbt hyra in flexibel extrapersonal, oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. 
 
Vi kan tillsätta ett uppdrag på 31 sekunder och få folk på plats inom 24 minuter – det visar våra rekord. 

Skapa företagskonto

Flexibel bemanning inom 9 kategorier

AW Instajobs finns till för dig som behöver snabb hjälp, för både långa och korta uppdrag. Kanske är du i behov av bemanning på lagret, någon som kan köra budbil eller som kan fylla på butikshyllorna? AW Instajobs är en smidig lösning för att garantera att det alltid finns någon på plats när oväntade personalbehov uppstår. Våra instajobbare hjälper till inom 9 olika extrajobbskategorier. Klicka på kategorierna nedan för mer information om de områden du kan hyra personal inom:   

Varför AW Instajobs?

1. Löser dina plötsliga personalbehov

Sedan starten 2016 har vi arbetat för att effektivisera bemanningsprocessen för företag som söker tillfällig personal. AW Instajobs startades för att erbjuda våra kunder en helhetslösning och bidra till mervärde. Med flera års erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen såg vi ett behov av en tjänst som löser plötsliga bemanningsbehov och som möter arbetsmarknadens krav på flexibilitet och smidighet.

2. Kostnadseffektivt och flexibelt

Vi förstå den svåra situationen som många företag befinner sig i när det gäller personalkostnader och tid. Med AW Instajobs väljer du själv hur länge du behöver extrahjälp och betalar bara för arbetade timmar. AW Instajobs är en kostnadseffektiv och flexibel resurslösning eftersom bemanning sker vid behov- oavsett om ni befinner er i en arbetstopp eller vill säkerställa att någon finns på plats under semestern.

3. Kompetensbaserad rekryteringsprocess

Alla instajobbare går igenom en gedigen rekryteringsprocess. Utöver våra grundkrav, så som ålder över 18 år och nuvarande student på högskola eller universitet, lägger vi stort fokus på kandidatens personliga egenskaper. Vi tillämpar kompetensbaserad intervjuteknik och söker instajobbare som är initiativtagande, prestigelösa, kommunikativa och pålitliga.

Extrapersonal i 3 enkla steg

AW Instajobb är ett webbverktyg som kan användas både på webben och direkt i mobilen- beroende på vad som passar dig bäst för stunden. Appen finns att ladda ner enkelt och kostnadsfritt från både Google Play (Android) och App Store (iOS). Med bara några få klick berättar du vad du behöver hjälp med och vilken dag du behöver hjälp. Sen publicerar du jobbet till hela vårt nätverk av studenter på universitetsnivå och ser direkt vilka av våra konsulter som kan och vill jobba hos dig. Du väljer själv konsult och betalar bara för arbetade timmar.

1. Skapa konto

I webbverktygen kan du enkelt (och självklart helt gratis) skapa ett konto på bara någon minut.

2. Publicera ditt jobb

Ange när och var du behöver hjälp och publicera enkelt ditt jobb i hela vårt nätverk av konsulter. Du kan publicera ett jobb dygnet runt, alla dagar i veckan.

3. Välj din konsult

Få ansökningar till jobbet direkt i mobilen eller på webben och välj själv vilken konsult du vill erbjuda jobbet.

Skapa ett konto

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Kontakta oss och få mer information om exempelvis pris, villkor, hur tjänsten fungerar, eller hur du kommer igång. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.
Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK