Extra personal med AW Instajobs

AW Instajobs är ett digitalt verktyg för dig som söker extrapersonal, oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Här kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobil- eller webbverktyget. Skapa ett konto idag!

Skapa företagskonto

Flexibel bemanning inom 9 extrajobbskategorier

AW Instajobs finns till för dig som behöver snabb hjälp. Våra instajobbare hjälper till inom 9 olika extrajobbskategorier.
AW Instajobs finns tillgängligt dygnet runt, för långa och korta uppdrag. Välj en kategori för mer information om de område du kan hyra personal inom:
Inventering
Ekonomi
Event/värd
Servering
Butik
Skola
Allt-i-allo
Reception
Administration

När är rätt tillfälle att hyra en instajobbare?

Rätt tillfälle att hyra in en instajobbare är när det är viktigt att hitta någon som hjälper dig snabbt, om du får en oväntad sjukfrånvaro eller högre arbetsbelastning under exempelvis en högtid eller under en helg. Det kan vara ett behov av en timvikarie på förskola, en sommarjobbare till din butik eller bemanning i en reception. AW Instajobs är en smidig lösning som passar bra för att alltid se till att någon finns på plats, när behovet uppstår oväntat.

Så fungerar AW Instajobs

Extrapersonal i 3 enkla steg

Du kan själv skapa ett konto och komma igång dygnet runt, alla dagar i veckan. Med bara några få klick berättar du vad du behöver hjälp med och vilken dag du behöver hjälp. Sen publicerar du jobbet till hela vårt nätverk och ser direkt vilka av våra konsulter som kan och vill jobba hos dig. Du väljer konsult och betalar bara för arbetade timmar.

1. Skapa konto

Skapa ett konto på bara någon minut genom att ladda ner appen. Det är såklart gratis att ladda ner och ha appen.

2. Publicera ditt jobb

Ange när och var du behöver hjälp och publicera enkelt ditt jobb i hela vårt nätverk av konsulter.

3. Välj din konsult

Få ansökningar till jobbet direkt i mobilen och välj själv vilken konsult du vill erbjuda jobbet.

Skapa ett konto

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Kontakta oss och få mer information om exempelvis pris, villkor, hur tjänsten fungerar, eller hur du kommer igång. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.
Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK