Våra kompetensområden för extrapersonal

AW Instajobs finns till för dig som behöver snabb hjälp. Vi hjälper dagligen företag med extrapersonal inom våra 9 olika kompetensområden.

Välj en kategori för mer information om de område du kan hyra personal inom.

Skapa företagskonto

Vi hjälper till inom 9 extrajobbskategorier

Ett instajobb är kortare, enklare uppdrag när det är viktigare för dig att hyra in extrapersonal snabbt och smidigt, snarare än att ha en specifik rekryteringsprocess för uppgiften. Vi sköter all administration och gör det enkelt för dig att snabbt anlita en instajobbare. Vi ser instajobb i butiken, restaurangen, i skolan, i projektet och på kontoret. Var finns du?

Söker du extrapersonal?

Vill du veta mer om AW Instajobs och har funderingar som: Vad kostar det? Hur snabbt kan jag få personal på plats? Vilka uppgifter kan jag få hjälp med? Kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor, hjälper dig att komma igång och förser dig med prislista.

Kontakt och priser för företag

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Kontakta oss och få mer information om exempelvis pris, villkor, hur tjänsten fungerar, eller hur du kommer igång. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.
Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.