Flexibla extrajobb med AW Instajobs

Ansök om att bli instajobbare, skapa en profil i vår app och bestäm sedan själv när och var du vill jobba. Som instajobbare är du anställd av AW Instajobs, täcks av försäkring och arbetar enligt rådande kollektivavtal.

Hoppa in på extrajobb när det passar dig - ansök idag!

Bli instajobbare idag

Hur blir jag en instajobbare?

Är du student och behöver du ett flexibelt extrajobb? Sök till AW Instajobs och blir instajobbare! Som instajobbare får du en profil i vår app och bestämmer själv när du vill jobba, efter ditt eget schema. Med bara några få klick tackar du ja till ett extrajobb, och signerar vårt anställningsavtal direkt i mobilen. Självklart är du alltid försäkrad och arbetar enligt rådande kollektivavtal när du har tagit ett extrajobb!

1. När och hur vill du jobba?

Som instajobbare kan du varje vecka själv ange när du kan och vill jobba extra. Du väljer direkt i appen vad du vill jobba med och vilka typer av instajobb du vill ha.

2. Få notis om jobben som passar dig

Du kan alltid se alla jobb som finns att söka, direkt i din telefon. Du får dessutom en pushnotis för de jobben som matchar de tider du vill jobba, och de extrajobb du är extra intresserad av.

3. Sök och signa jobbet direkt

När du hittar ett instajobb du vill ha söker du direkt i telefonen, endast genom att klicka på "sök". Väljer kunden att anlita dig signerar du vårt avtal för just det jobbet direkt i din telefon med Bank-ID.

Bli instajobbare idag!

Hur fungerar anställningen?

Du söker själv instajobb när du vill och kan jobba.

Du signerar ett specifikt avtal per instajobb du tar, direkt i appen.

Du är alltid försäkrad ute på uppdrag.

För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK