Flexibla extrajobb med AW Instajobs

Ansök om att bli instajobbare, skapa en profil i vår app och bestäm sedan själv när och var du vill jobba. Som instajobbare är du anställd av AW Instajobs, täcks av försäkring och arbetar enligt rådande kollektivavtal.

Hoppa in på extrajobb när det passar dig - ansök idag!

Ta reda på i vilka städer vi rekryterar

Hur fungerar AW Instajobs?

Är du student och behöver du ett flexibelt extrajobb? Sök till AW Instajobs och blir instajobbare! Som instajobbare får du en profil i vår app och bestämmer själv när du vill jobba, efter ditt eget schema. Med bara några få klick tackar du ja till ett extrajobb, och signerar vårt anställningsavtal direkt i mobilen. Självklart är du alltid försäkrad och arbetar enligt rådande kollektivavtal när du har tagit ett extrajobb!

1. Du väljer själv vilka tider du vill jobba

Som instajobbare kan du varje vecka själv ange när du kan och vill jobba extra. Du väljer direkt i appen vad du vill jobba med och vilka tider som passar ditt schema.

2. Få notis om jobben som passar för dig

Du kan alltid se alla tillgängliga jobb som finns att söka, direkt i din telefon. Du får dessutom en pushnotis för de jobben som publiceras som matchar med dina tider och som du är extra intresserad av.

3. Sök och signa jobbet direkt

När du hittar ett instajobb som passar dig söker du jobbet direkt i telefonen, endast genom att klicka på "sök". Väljer företaget att anlita dig signerar du vårt avtal för just det jobbet direkt i din telefon med Bank-ID.

Bli instajobbare idag!

Hur fungerar anställningen?

Du söker själv instajobb när du vill och kan jobba.

Du accepterar uppdrag och signerar avtal direkt i appen.

Du är alltid försäkrad ute på uppdrag.

För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Vill du veta mer om hur det är att vara instajobbare?  

Möt instajobbaren Ebba

"Jag har aldrig haft något jobb där man får prova på så många olika saker och träffa så många människor och arbetsgivare som jag får på AW Instajobs. Man knyter verkligen mycket kontakter!"

Läs mer här

Möt instajobbaren Karol

"Jag lockades av flexibiliteten och att man kunde testa på massa olika jobb på olika arbetsplatser. Det verkade också så okomplicerat att bli instajobbare, vilket det även var. Du skickar bara in en ansökan och behöver inte ens ett CV."

Läs mer här

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK