Flexibla extrajobb för studenter

Är du student på universitet och högskola i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Karlstad, Linköping, Norrköping eller Örebro och vill ha ett flexibelt extrajobb och bred arbetslivserfarenhet? Bli instajobbare och hoppa in på extrajobb när det passar dig.

Sök jobb!

Varför AW Instajobs?

1. Extrajobb när det passar dig

Vi vet att det kan bli överväldigande att studera och arbeta samtidigt. AW Instajobs hjälper dig som är student på universitet eller högskola att lösa ekvationen. Som instajobbare kan du själv välja olika typer av extrajobb när det passar ditt schema.

2. Vägen till drömjobbet

Fördelarna med ett extrajobb vid sidan av studierna är många. Samtidigt som du får en fot in hos attraktiva arbetsgivare, bygger ditt CV och utökar ditt professionella nätverk, får du även ett härligt tillskott i plånboken. Ett extrajobb kan vara vägen till ett sommarjobb eller ett heltidsjobb efter studierna.

3. Vi är en familj

AW Instajobs är en del av bemannings- och rekryteringskoncern Academic Work som grundades 1998. För oss är din trygghet viktig, därför är vi ett auktoriserat bemanningsföretag. Som instajobbare är du anställd av AW Instajobs, täcks av försäkring och arbetar enligt rådande kollektivavtal.

Finns du i någon av våra studentstäder?

Vad gör en instajobbare?

Det finns instajobb överallt. När ett företag har ett behov lägger de upp ett jobb i appen som du som instajobbare kan söka. Du väljer själv att söka de jobb som passar ditt schema och som du finner intressanta. Vi har instajobb i butiken, restaurangen, i skolan, på event och på kontoret. Bli instajobbare du också, jobba extra när du vill - och bredda din erfarenhet!

Extrapersonal inom lager/inventering

Extrapersonal inom bud/chaufför

Extrapersonal inom event/värd

Extrapersonal inom servering

Extrapersonal inom butik

Extrapersonal inom skola

Extrapersonal inom allt-i-allo

Extrapersonal inom reception

Extrapersonal inom administration/ekonomi

Vill du veta mer om hur instajobs funkar?

I vår app kan du skapa en profil och själv bestämma när och var du vill jobba. I tre enkla steg visar vi dig hur du kommer igång!

Läs mer här

Träffa våra instajobbare

Möt våra instajobbare och låt dig inspireras av deras erfarenheter!

Läs mer här

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK