Träffa våra instajobbare

AW Instajobs är jobbappen för dig som studerar på universitet eller högskola och söker ett flexibelt extrajobb. Instajobs matchar företag som söker tillfällig personal med dig som vill dryga ut kassan.

Här nedan får du träffa några av våra instajobbare och läsa mer om deras erfarenheter som instajobbare!

Möt instajobbaren Ebba 

"Jag har aldrig haft något jobb där man får prova på så många olika saker och träffa så många människor och arbetsgivare som jag får på AW Instajobs. Man knyter verkligen mycket kontakter!"

Läs om Ebbas erfarenheter som instajobbare

Möt instajobbaren Karol 

"Jag lockades av flexibiliteten och att man kunde testa på massa olika jobb på olika arbetsplatser. Det verkade också så okomplicerat att bli instajobbare, vilket det även var. Du skickar bara in en ansökan och behöver inte ens ett CV."

Läs mer om varför Karol valde att bli instajobbare

Möt instajobbaren Patricia

"Det bästa är flexibiliteten såklart. Det ställs inga krav på att jag måste jobba ett visst antal timmar. Jag kan välja när jag vill jobba och när jag vill ta lite ledigt."

Läs mer om vad Patricia gillar med att vara instajobbare

Bli instajobbare idag!

Varför AW Instajobs?

1.

Extrajobb när det passar dig

Vi vet att det kan bli överväldigande att studera och arbeta samtidigt. AW Instajobs hjälper dig som är student på universitet eller högskola att lösa ekvationen. Som instajobbare kan du själv ange när du kan och vill jobba extra utifrån vad som passar ditt schema.

2.

Vägen till drömjobbet

Fördelarna med ett extrajobb vid sidan av studierna är många. Du får en fot in hos attraktiva arbetsgivare, bygger ditt CV, utökar ditt professionella nätverk och får även ett härligt tillskott i plånboken. Ett extrajobb kan vara vägen till ett sommarjobb eller ett heltidsjobb efter studierna.

3.

Vi är en familj

AW Instajobs är en del av bemannings- och rekryteringskoncern Academic Work som grundades 1998. För oss är din trygghet viktig, därför är vi ett auktoriserat bemanningsföretag. Som instajobbare är du anställd av AW Instajobs, täcks av försäkring och arbetar enligt rådande kollektivavtal.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK