Vi förenklar bemanning

Tänk om du bara kan trycka på en knapp när du behöver extrapersonal? Nu finns den knappen! AW Instajobs finns för att förenkla för dig som behöver flexibel bemanning snabbt, och vi är en del av bemannings- och rekryteringskoncernen Academic Work. Vår dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan konsulten och jobbet, var som helst i världen.

Kontakt för instajobbare

Är du intresserad av att jobba extra som instajobbare och vill ha mer information om hur du kommer igång?

  • S:t Eriksgatan 121, 1 tr
  • 113 43, Stockholm, Sweden

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort, eller ring oss på 08-12 81 31 00. Våra telefontider är: vardagar 07.00-17.00 och helger 08.00-13.00. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.

Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK