Kort om AW Instajobs

Tänk om du bara kan trycka på en knapp när du behöver extrapersonal? Nu finns den knappen!

Med AW Instajobs kan du gratis publicera en jobbannons och digitalt matchas med våra kvalitetssäkrade konsulter. Våra ”instajobbare” är studenter på universitetsnivå och med sina flexibla scheman snabba på att rycka ut.

Kontakt för företagKontakt för instajobbare

Vi är en del av Academic Work

Academic Work  är en del av bemannings- och rekryteringskoncern som grundades 1998 av tre studenter, däribland vår nuvarande koncernchef Johan Skarborg, som såg näringslivets behov av personal som ett ypperligt tillfälle att hyra ut studiekompisar. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Bemanning och rekrytering har alltid varit vår kärnverksamhet. Potentialen hos målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av karriären - har alltid varit centralt för oss. Det är därför vi definierar oss som home of the young professionals.

Läs mer om Academic Work
AW Instajobs finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Karlstad, Linköping, Norrköping, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Vi kan tillsätta ett uppdrag på 31 sekunder och få folk på plats på 24 minuter – det visar våra rekord.

Tillgång till personal dygnet runt

Med AW Instajobs kan du närsomhelst helt gratis publicera ett jobb och få ansökningar direkt från de instajobbare som kan och vill hoppa in.

Välj själv vem du vill hyra för ditt jobb

När våra instajobbare sökt ditt jobb kan du se deras tidigare erfarenheter, omdömen och chatta. Du väljer sedan själv vem du vill anlita.

Flexibel bemanning

Ange vad du behöver hjälp med, när och hur lång tid det tar. Du väljer själv hur länge du behöver extrahjälp och betalar bara för arbetade timmar.

Telefon och öppettider

Är du intresserad av att jobba extra som instajobbare och vill ha mer information om hur du kommer igång?
Eller har ditt företag frågor om hur Instajobs fungerar? Här hittar du våra öppettider och telefonnummer. Du
kan även maila oss på hello@instajobs.com.

Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna
Mån–fre 07–17
Tel: 08–12 81 31 00

Malmö, Örebro och Karlstad
Mån–fre 07–17
Tel: 040–25 44 40

Göteborg, Linköping och Norrköping
Mån–fre 08–17
Tel: 031–339 73 09

Kontakt helgdagar (samtliga städer)
08–13
Tel: 08–56 24 48 90

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Kontakta oss och få mer information om exempelvis pris, villkor, hur tjänsten fungerar, eller vill ha hjälp med att komma igång. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.
Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.