Vi är noga med tryggheten

För oss är det viktigt att både instajobbare och kunder känner sig trygga. Därför är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, och följer etiska regler, kollektivavtal och annan branschpraxis.

Kontakta oss!

Vi är auktoriserade

Academic Work är auktoriserat av branschorganisationen Kompetensföretagen fd. Bemanningsföretagen Almega. Det innebär en garanti att vi arbetar seriöst och att vi följer lagar och regler. Kraven för att bli auktoriserat som företag omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, tolv månaders verksamhet, jämställdhetsplan och att vi är ett aktiebolag. Auktorisationen innebär en trygghet för både instajobbare och kunder.

Läs mer om auktorisation hos Bemanninsföretagen


Vi är noga med tryggheten

Vi är noga med att både instajobbare och kunder ska känna sig trygga hos oss. Därför har vi valt att bli ett auktoriserat bemanningsföretag, och följa etiska regler, kollektivavtal och annan branschpraxis.

Vi är kollektivavtalsanslutna

Våra konsulter på AW Instajobs omfattas av bemanningsavtalet mellan Tjänsteföretagen och Unionen/Tjänstemannafacken alternativt bemanningsavtalet mellan Tjänsteföretagen och arbetstagareförbunden inom LO. Då AW Instajobs är bundet av kollektivavtal har vi också tecknat ett antal olika försäkringar. Samtliga av våra konsulter har ett fullgott skydd vid eventuell skada samt för avsättning till pension.

Läs mer om allmänna villkor för personaluthyrning

Läs mer om allmänna villkor för rekrytering

Vi är en familj

AW Instajobs är en del av Academic Work och AW Group. Vi strävar mot samma vision, drivs av samma kärnvärden och hjälper varandra att utvecklas. Genom åren har Academic Work hjälpt fler än 140 000 studenter och akademiker till jobb och försett lika många kunder med nya kollegor.

Läs mer om Academic Work

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Kontakta oss och få mer information om exempelvis pris, villkor, hur tjänsten fungerar, eller vill ha hjälp med att komma igång. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.
Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK