1000 instajobb!

Det tog oss lite mer än en månad att utföra 10 instajobb. Och i december 2016, sex månader efter start, hade vi passerat det som då kändes magiskt; 100 publicerade och utförda instajobb. Idag, lite mer än ett år efter start, passerar vi nästa milstolpe. Våra proffsiga instajobbare har nämligen ryckt ut på inte mindre än 1000 instajobb hos våra kunder.

”Det känns otroligt kul att vi har fått möjlighet att hjälpa så många kunder, redan under vårt första år. Det är inte bara ett tecken på att våra kunder ser ett behov av vår tjänst, utan också framförallt ett kvitto på att det går enkelt och snabbt att använda vår app.” –Emmy Melander, Marketing and Development Manager.

Vad tog oss till 1000?

Under instajobs första år har vi lagt mycket tid, energi och resurser på att lyckas nå just 1000 instajobb, både genom att utveckla tekniken, rekrytera proffsiga instajobbare som gör ett bra jobb, och nå ut till kunder som har behovet av snabb extrahjälp med kort varsel och som själv vill sitta i förarsätet i sin bemanningsprocess. För att lyckas har vi bland annat digitaliserat rekryteringsprocessen och våra avtal med både kunder och konsulter. Vi har också jobbat mycket med användarfeedback för att kunna förenkla vardagen för både våra instajobbare, och våra kundanvändare. Och vi har blivit särskilt populära i receptionen, för events och i skolan.

”Jag är så otroligt stolt över vårt nätverk av instajobbare i Stockholm. Idag är de över 270 personer som varje dag rycker ut på instajobb med kort varsel, och som varje dag överträffar våra och kundernas förväntningar. Det krävs mycket för att vara ny på jobbet, varje dag. Men de löser alla nya utmaningar med ett stort leende och otrolig professionalitet.” – Sara Sjöberg, Network Relations Manager.

Inför hösten kan vi nu äntligen ta nästa steg och utveckla fler vägar för att nå ut ännu bredare med vår tjänst, och då också såklart bli en ännu bättre arbetsgivare för ännu fler instajobbare. I takt med det vill och måste vi fortsätta bryta ny mark inom digital bemanning. Vi tänker bli ännu snabbare, ännu enklare och ännu mer tillgängliga. Men vi kommer aldrig kompromissa med den kvalité som tagit oss dit vi är idag.

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK