4 vanliga frågor om instajobs

Vi fattar. Här kommer vi med en ny produkt och förutsätter att alla förstår. Det gör man ju såklart inte. Om man inte jobbar dag och natt med det, som vi. Vi kör vår pitch, försöker förklara så gott vi kan, demar appen… och sen kommer frågorna. Och det är klart. Vi vill ju ha frågor, så att vi kan förstå hur vi kan bli tydligare och hur våra kunder tänker. Då kan vi mötas. Men vad är det egentligen folk undrar mest?

(En varning. Om du fortfarande är i stadiet ”vad är instajobs?”, gå till instajobs.com för att komma ikapp. Du är välkommen tillbaka hit när dina frågor börjar bubbla fram.)

1. Men?! Hur vet man då om personen man anställer är kvalificerad? Intervjuar ni dom?

För att bli instajobbare måste du söka till vårt nätverk och genomgå vår rekryteringsprocess. Vi rekryterar enbart på personlig kompetens. Det är vad du kommer prestera, och inte vad du har presterat, som är det viktiga. I appen kan ni sedan se deras personliga presentation, bild, vad de studerar, hur många jobb de varit ute på och vilken erfarenhet de har sedan tidigare. Min personliga favorit är omdömen. Var noga med deras betyg och vad andra kunder har tyckt, det betyder ju mest.

2. Men?! Har ni kollektivavtal?

Självklart har vi kollektivavtal. Det är viktigt för oss att vara en seriös arbetsgivare. Därför är vi auktoriserade genom Branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. För tjänstemän följer vi därför eget kollektivavtal och för arbetaruppdrag följer vi kundens.

3. Men?! Om jag hittar någon bra person, kan jag inte bara kontakta den personen direkt sen?

Det är klart du vill bygga en relation med någon som gjort ett bra jobb. Tryck bara på hjärtat i deras profil så kan du alltid hitta dina favoriter, chatta med dom, och ge dom förtur på jobb. Vi tror dock att dina jobb alltid ska nå så många som möjligt. Skulle det vara så att favoriten en dag inte har tid, är det alltid bra att säkra upp med några duktiga reserver. Eller vad säger du?

 

4. Men?! Ni säger att det går snabbt. Hur snabbt då? Är det inte bara snabbare att ringa en konsultchef?

Ojojoj, flera frågor på samma gång. En sak i taget. En avgörande kontrast mot traditionell bemanning är att du själv leder processen. Därför kan du göra saker när du själv vill. Så snabbt eller långsamt du vill. En av våra kunder slog nyligen rekord i samarbetet med våra instajobbare. Från publicerad annons till anlitad instajobbare tog det inte mindre än 31 sekunder. Och det är ärligt talat svårt att inte vara snabb när det bara är 2 klick från annons till anlitad instajobbare.

Har vi missat något? Det har vi säkert! Ställ din fråga på vår facebook-sida www.facebook.com/awinstajobs eller i chatten här på sidan.

Miguel De Freitas

Managing Director

miguel.de.freitas@instajobs.com

Jag är VD på instajobs. Mitt mål är att vi ska bli våra kunders första val när man har en behov av en extra resurs under en eller några dagar på kontoret eller i projektet. Jag är stolt över hur långt vi har kommit och vad vi kan erbjuda idag, och ser verkligen fram emot resan med er kunder imorgon.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK