Allt börjar med någon - Rawan!

Möt Rawan. Hon gick in igenom dörrarna på kontoret på Lindstedtsvägen 24 i Stockholm i juni. Hon trodde att hon skulle vara med och tycka till om en ny produkt som skulle lanseras. Vara med i utvecklingen på något sätt. Tyckte det lät spännande, men visste inte mer än så. I receptionen träffade hon Sara. De tog en kopp kaffe och satte sig ner för att diskutera.

Ungefär 10 minuter in i samtalet upptäcker Rawan någonting. Hon är på en jobbintervju. Men hon visar inte sin förvåning för Sara, utan fortsätter att lyssna. Kan ju alltid visa sig vara intressant. Det är alltså ett extrajobb det är frågan om. Eller, ja, inte direkt ett extrajobb för det finns inget jobb idag, men det kommer att bli jobb. Eller, ja, dom hoppas att det ska bli jobb, men vet inte vad det skulle kunna vara än. 

Jag visste inte riktigt vad det handlade om men det lät kul att få vara med och utveckla på något sätt - Rawan

När Rawan gick därifrån var vi övertygade om att vi precis anställt vår allra första instajobbare. Nu vet vi att Rawan gick därifrån och inte hade en aning om vad som skulle hända. Men som den instajobbare hon är, tänkte hon att hon tar saker som det kommer, och att det hela faktiskt var lite spännande.

Man vet ju inte förrän man har provat. Och av det jag fick veta på intervjun kändes det ännu roligare än vad jag hade föreställt mig.

Så började det. Vi hade en idé och Rawan köpte den. Eller ja, hon tackade i alla fall inte nej. Och plötsligt, ett antal intervjuer och ja-tack senare, insåg vi att det stora hade hänt. Någon hade publicerat ett jobb. Och vem skickar vår allra första ansökan i instajobs-appen? Jo, Rawan!

Vem är då Rawan? Rawan är 21 år och pluggar raketforskning (på riktigt) på KTH. Sedan det där första jobbet har hon varit ute på många fler, vunnit vårt pris i kategorin för flest sökta jobb, fått mycket beröm av våra kunder och hjälpt oss med ovärderlig feedback under vårt pågående betatest.

Allt börjar med någon – i vårt fall Rawan. Tack för att du litade på oss. Så ser ni kunder hennes profil i appen, chatta med henne och hälsa från oss.

Sara Sjöberg

Network Relations Manager

sara.sjoberg@instajobs.com

Jag är ansvarig för nätverket av våra instajobbare - både ni som vill bli en del av oss, och ni som redan är en del av nätverket. Jag jobbar ständigt med att vi ska bli ett bättre nätverk för studenter, en bättre arbetsgivare för våra instajobbare och att ni som arbetar ska ha alla förutsättningar och göra våra kunder imponerade.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK