Ansiktet utåt - Månadens kategori

Såhär i vabb-tider

Såhär i vabb-tider kan vem som helst behöva vara hemma från jobbet. Och oavsett om det resulterar i vabb eller vobb står en plats likväl tom på arbetsplatsen. Speciellt tråkigt är det när det är ansiktet utåt som inte dyker upp på arbetet. Receptionisten är ofta första intrycket vid ett besök och en tom disk är allt annat än välkomnande.

Receptionisten har en tendens att ha full koll på vad som försiggår - vilka leveranser som ska skickas eller komma, vem som kommer på besök och vem som ska kopplas vid inkommande samtal. Trots att en instajobbare inte kan er arbetsplats utan och innan, gör det mycket för ett gott intryck att det finns någon som tar emot besökare med en can-do-attitude och ett leende. Lämna inte välkomstdisken tom. Anlita ett ansikte utåt och ett gott intryck på bara någon minut.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK