Case - Julen 2016: Amanda

Såhär i juletider vill många arbetsplatser göra det lilla extra för både medarbetare och kunder. Instajobbaren Amanda berättar mer om hur det är att hoppa in och sprida julstämning under julen.

Amanda, 22, har varit instajobbare under nästan hela Instajobs livstid. Hon blev instajobbare i oktober 2016 och jobbade flera gånger under julen förra året. Hos en kund hjälpte hon till att packa fruktkorgar som julpresenter till kunder och medarbetare, och i Västermalmsgallerian stod hon och slog in julklappar på uppdrag av Silverbird, en av våra användare.

“Jag stod med andra anställda på Silverbird vid en paketstation de ställt upp i köpcentrumet med pepparkakor och dekorationer. Det var jättehärligt och vi kunde småprata med massa besökare i julrushen.”

Det finns oändligt många sätt att sprida julstämning så här i slutet av året. Ge dina medarbetare en trevlig kväll, eller bjussa dina kunder på något varmt att dricka. Allt för att stärka ert varumärke och bygga starkare relationer.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK