Case - Julen 2016: CoffeeCow

I juletider vill våra kunder göra lite extra för sina medarbetare och kunder. CoffeeCow är ett bra exempel på när Instajobs kommer till undsättning under julen.

CoffeeCow är en engagerad kund som använder Instajobs året runt för att bjuda på kaffe eller glögg för sin egen, eller för deras kunders, räkning. Förra julen hjälpte de till när Konsumentföreningen fyllde 100 år och firade i Ericsson Globe. I den mörka vinterkylan skapade de julstämning och välkomnade över 10 000 besökare med glögg från sina ryggräckstermosar. CoffeeCows VD Johannes berättar om insatsen:

“Under julen kommer alltid Glöggtomten och bjuder på glögg. Ibland måste vi ha extra personal med kort varsel, och ibland många som hoppar in på ett kortare uppdrag. Då är Instajobs ett suveränt komplement till vår ursprungliga stab. Vi kan skicka ut en teamledare med några instajobbare. Istället för en jättestor stab som jobbar strötider, använder vi oss av Instajobs. Vi är en perfekt kund och de är en perfekt leverantör!”

Det finns oändligt många sätt att sprida julstämning så här i slutet av året. Ge dina medarbetare en trevlig kväll, eller bjussa dina kunder på något varmt att dricka. Allt för att stärka ert varumärke och bygga starkare relationer.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK