Case - Julen 2016: Memento Event

I juletider vill våra kunder göra lite extra för sina medarbetare och kunder. Memento Event är ett bra exempel på när Instajobs kommer till undsättning under julen.

Eventbolaget Memento Event hörde av sig till Instajobs förra julen när de sökte garderobspersonal till en stor julfest. Festen bestod av ca 350 personer och instajobbarna jobbade en timme innan gästerna kom med att märka galgar och stannade resten av kvällen. Sandra från Memento Event berättar:

“Vi kan inte ha anställda som väntar på att det ska dyka upp jobb. Jag behöver service-minded personal med kort varsel. Allt via en app är skönt! Telefonen har man ju alltid som fastklistrad i handen - lättillgängligt och enkelt. Jag skaffade Instajobs-appen, lade upp ett jobb, sen var det igång och det plingade flitigt. Det svåra är att välja, jag fick många ansökningar! Jag valde två. Nu vet jag var ni finns. Toppenbra!”

Det finns oändligt många sätt att sprida julstämning så här i slutet av året. Ge dina medarbetare en trevlig kväll, eller bjussa dina kunder på något varmt att dricka. Allt för att stärka ert varumärke och bygga starkare relationer.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK