Det blir ingen lugn sommar!

Undvik illusionen

När syrenerna blommor och barnen går på lov börjar också semesterveckorna. Eftersom semesterveckorna brukar vara lugna, kan man luras att tro att ingenting händer.

Vi kallar den ”semesterillusionen” och den har en förmåga att få oss att skjuta på alla möjliga uppgifter. När semestern sen är över och vi återgår till ett högre tempo, finns dock arbetsuppgifterna kvar och riskerar då istället att bli små bränder.

Studenterna i vårt konsultnätverk har också en annorlunda vardag på sommaren. De pluggar inte och har därför massor med tid över till annat. Många utnyttjar tiden till att både tjäna extra pengar och att skaffa sig fler erfarenheter.

Någonstans här går ekvationen ihop.

 

Tre saker kan göras klara på din arbetsplats

Du som vanligtvis staplar arbetsuppgifter på hög under sommaren, kan nu lätt få saker ur vägen inför hösten med hjälp av en instajobbare. De har både tid, ambition och är hungriga på arbetserfarenhet.

-        Få hjälp av en ekonomistudent med att rensa och organisera både på kontoret, i excel, eller varför inte ekonomisystemet.

-        Få hjälp av en pedagogstudent under era aktiviteter på fritids.

-        Få hjälp av en teknik- eller IT-student med att installera nya arbetsstationer eller snygga till i det där havet av sladdar.

Listan kan såklart göras längre än såhär. På bara någon minut kan du anlita någon och sedan sova gott med tanken att semesterillusionen, och därmed semestern och starten på din höst, är i tryggad.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK