Extrahjälp med undersökningar på rekordfart

I samband med ett kortare uppdrag på ett kundevent var Undersökningsbolaget MarketDirection i behov av personal. De kom i kontakt med oss på instajobs eftersom de tidigare haft samarbete med vårt systerbolag Academic Work. Pernilla på Market Direction laddade snabbt ner appen och lade upp sitt första jobb. Inom 1 minut hade uppdraget fått fler ansökningar än de 5 platser som fanns och 2 dagar senare stod våra instajobbare redo. När vi ringde henne svarade hon såhär om sin egen upplevelse.

Det var så enkelt! Jag lade upp uppdraget i appen och fick snabbt in ansökningar från intresserade instajobbare. Allt gick smidigt, och instajobbarna var service minded och kompetenta. Hög kvalitet i leverans!  - Pernilla, kundansvarig på MarketDirection.

På frågan om hon skulle rekommendera instajobs till fler företag i liknande situationer svarar Pernilla: 

Absolut! Detta är perfekt just för kortare uppdrag där det kan vara svårt att själv hitta kandidater. Det kan framförallt vara svårt att veta om personalen man anlitar är ordentligt kvalitetssäkrad, men det fick jag verkligen från instajobs.

Vi och våra instajobbare älskar denna typ av uppdrag och hoppas såklart att vi får tillfälle att åka på många fler. Tack för förtroendet Pernilla!Miguel De Freitas

Managing Director

miguel.de.freitas@instajobs.com

Jag är VD på instajobs. Mitt mål är att vi ska bli våra kunders första val när man har en behov av en extra resurs under en eller några dagar på kontoret eller i projektet. Jag är stolt över hur långt vi har kommit och vad vi kan erbjuda idag, och ser verkligen fram emot resan med er kunder imorgon.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK