Möbelbutiken Mio litar på instajobs när det krisar

När Brita, butikschef på Mio i Stockholm, fick en vattenskada i sitt lager blev arbetsuppgifterna helt plötsligt lite för många. Hon gjorde det många andra skulle gjort i hennes position. Hon ringde ett bemanningsföretag för att be om hjälp. Hon ringde Academic Work. Det Brita inte visste var att Academic Work precis startat instajobs – det digitala bemanningsföretaget som genom en app matchar behov precis som Britas, med studenter som snabbt kan och vill hoppa in för att tjäna extra pengar.

Men Brita behövde ju inte en app – hon behövde bara hjälp. Och det var inte läge att sätta sig in i någonting nytt när arbetsuppgifterna hopade sig. Det hade vi dock redan tänkt på. Hela poängen är ju att det ska gå snabbt. 2 minuter hade senare Brita ett eget konto och första jobbet var publicerat.

Brita var och är en av instajobs första kunder. Sedan den där dagen har Brita anlitat 12 instajobbare i appen vid olika tider som under har hjälpt till under mer hektiska perioder.

Jag har nu använt appen flera gånger. Det är en snabb lösning när man har personalkris och de har väldigt trevliga och duktiga instajobbare. - Brita, Mio

Känner sig Brita som en digital revolutionär? Kanske inte. Det är ju heller inte vår mening. Men Brita har fått den hjälp hon behöver. Och tillsammans med Brita har vi hittat ännu flera nycklar för hur våra nuvarande och framtida kunder ska få hjälp både snabbare och bättre när vi fortsätter med betatestet av vår app. Så, tack Brita! Och vi hoppas att ni är fler som vill och vågar prova, och tycka!

Miguel De Freitas

Managing Director

miguel.de.freitas@instajobs.com

Jag är VD på instajobs. Mitt mål är att vi ska bli våra kunders första val när man har en behov av en extra resurs under en eller några dagar på kontoret eller i projektet. Jag är stolt över hur långt vi har kommit och vad vi kan erbjuda idag, och ser verkligen fram emot resan med er kunder imorgon.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK