Instajobbaren Shahrukhs 3 bästa tips för nya kunder

Shahrukh är en uppskattad instajobbare och har varit ute på många uppdrag genom instajobs. Vi ringde honom för att be om hans bästa tips till dig som är ny kund hos oss. Vad kan vara bra att tänka på när du ska lägga upp ditt första jobb i appen?

Shahrukh har mycket idéer och ger sig direkt in i det, enligt honom, viktigaste, för att få många ansökningar.

Håll presentationen kort och koncis

"Det är alltid bra att du skriver en kort presentation om ert företag som inledning till jobbeskrivningen. Det ger oss instajobbare en chans att se vilka ni är, och bli nyfikna på de jobb ni vill ha hjälp med. "

Han fortsätter att betona vikten av att verkligen använda sig av fritextrutan i jobbannonsen.

Var tydlig med arbetsuppgifter och krav

"Det är också uppskattat om ni beskriver arbetet vi ska utföra, gärna så utförligt som möjligt, och vilka krav som ställs på oss. Det är bra för båda parter då vi instajobbare vet vad som krävs av oss, och ni som kund enkelt kan sortera och välja bland de ansökningar ni kommer få in," fortsätter Shahrukh.

Shahrukh säger också att han tycker det är bra om kunden har tid att använda sig av chatten för att ta en första kontakt med instajobbaren. Där kan kunden ge info om vem instajobbaren ska möta upp på arbetet, och dela annan information som kan vara nyttigt att veta inför uppdraget så att man har god chans att imponera och göra ett bra jobb och så att det inte blir några missförstånd.

Var beredd på frågor

"Och skulle det vara så att det saknas information får ni helt enkelt vara med på att vi instajobbare är nyfikna och gärna vill veta. Jag brukar fråga mina kunder om det är något jag undrar, och de brukar vara väldigt trevliga och svara tillbaka," avslutar Shahrukh.

Vi  hoppas att du som ny kund har nytta av Shahrukhs tips och att du som redan hunnit boka första jobbet är nöjd. Och vem vet, kanske har du turen att få arbeta med Shahrukh nästa gång ni får behov av extrapersonal? 

Sara Sjöberg

Network Relations Manager

sara.sjoberg@instajobs.com

Jag är ansvarig för nätverket av våra instajobbare - både ni som vill bli en del av oss, och ni som redan är en del av nätverket. Jag jobbar ständigt med att vi ska bli ett bättre nätverk för studenter, en bättre arbetsgivare för våra instajobbare och att ni som arbetar ska ha alla förutsättningar och göra våra kunder imponerade.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK