Instajobs firar 100 jobb

6 juni 2016 publicerade vi appen instajobs på App Store och Google Play. Därefter rekryterade vi in Stockholms proffsigaste servicestyrka, och idag, 9:e december, bara 6 månader senare, har vi redan utfört 100 jobb åt våra kunder, bokade och anlitade via appen. Det är vi enormt stolta över!

Vi vill därför rikta ett stort tack till våra kunder, som vågat tro på vår idé, och under de 6 senaste månaderna hjälpt oss att utvecklas, snabbare än vi någonsin hade kunnat göra utan er. Men det finns ännu större hjältar. Tack till vårt nätverk av över 100 instajobbare. Ni är fantastiska. Det är ni som ser till att 95% av alla kunder som anlitar en av våra instajobbare, försätter publicera jobb i appen. Och att våra instajobbare tillsammans, efter 100 utförda jobb, fått ett genomsnittligt omdöme på 4,7 av 5 från samma kunder. Slutligen ett stort tack till Academic Work-familjen för goda samarbeten med våra gemensamma kunder.

100 jobb i siffror

Vadå 100 jobb? Vilka jobb? Ja som ni säkert redan vet finns det idag 9 jobbkategorier i appen. Det är dessa kategorier som både kund och instajobbare kan välja bland när de publicerar och söker extrajobb. Och av våra 100 första jobb är nästan en tredje eventjobb. Vi har hjälpt till med allt från demonstrationer, fältundersökningar, flyers- och kaffeutdelning för bland annat Look Media, Market Direction och Coffeecow. Denna kategori är tätt följd av allt-i-allo, en kategori som, som det låter, innebär lite allt möjligt. Här har våra instajobbare hjälpt till att transportera saker mellan kontor vid kontorsflyttar, genomfört excelanalyser och affischerat på stan. Två andra uppskattade kategorier är våra receptionister och administratörer, där jobben publicerats av bland annat kunder som Sodexo, Veho Bil och Svenska Byggmästareföreningen. Här har våra instajobbare bland annat bevakat receptionen, tagit emot besökare, sorterat och arkiverat, och hanterat försändelser när övrig personal varit upptagen. Andra föregångare som redan testat på instajobs är Fastighetsbyrån, McKinsey och Lindahls advokatbyrå.

Läs mer om vad några av våra kunder Market Direction och Mio har sagt om vår app. Eller varför inte vad Louise, Rawan och Shahrukh, några av våra instajobbare, tycker om att jobba var man vill, när man kan?

Vi vill jobba mer

Vi är säkra på att vi någon gång i framtiden, när vi är den lokala matchmakern, vartsomhelst i världen, kommer se tillbaka på det här och småle. Men just nu, idag, är vi oerhört stolta. Vi har redan satt en hel del spännande rekord. Från publicerat jobb till anlitad instajobbare är rekordet nu 31 sekunder, och från publicerat jobb till jobbstart är rekordet 1,5 timma. Det betyder att idén vi hade, och produkten vi skapade, inte bara löser ett problem och adderar värde, utan att vi gjort det på ett sätt som våra kunder och instajobbare är nöjda med. Och det vill vi göra mer av. Så med det sagt, nu börjar arbetet. 100 jobb utförda, nu siktar vi på 1000!

Tack för allt såhär långt. Vilka jobb tror du kommer ta oss till 1000?

/Team instajobs

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK