Vi fyller 2 år - har du koll på allt som hänt?

Ytterligare ett år har gått. Låt oss se tillbaka på det senaste året, och våra två första år på jorden.

Ni minns ju alla vid det här laget hur vi på nationaldagen 2016 fick mail från Apple som meddelade att appen inte bara var godkänd, den var också publicerad. Live! Härligt. Då började äntligen arbetet med att bygga världens proffsigaste nätverk och skapa imponerande konsultprofiler i appen. Vi glömmer aldrig Rawan – vår första instajobbare . Samma månad publiceras världens första instajobb. Och under vår första sommar på jorden publiceras totalt omkring 10 instajobb i vår nyfödda app.

Under det kommande året gör vi stora framsteg. I vår dåvarande betaprodukt går vi, tack vare våra användares konstanta feedback, snabbt framåt. Vi skapar en modern och digital rekryteringsprocess, vi öppnar vår direktchatt, vi automatiserar tidrapportering och avtalsskrivning för både kund och konsult. Plötsligt var vi beredda på att släppa kodhindret för kunder, och vi kunde erbjuda våra kunder direkt registrering online, något som öppnade många dörrar i vår fortsatta expansion och tillväxt.

Då, den 6 juni 2017, för ett år sedan, var vi redan 15 personer som drev instajobs framåt i Stockholm. Då lät det såhär...

Men sedan dess har mycket hänt.

Vad har vi egentligen hunnit med sedan 6 juni 2017?

Vi rivstartar hösten med att lansera Instajobs i ytterligare 3 städer; Uppsala, Malmö och Lund. Inte långt därefter lanserar vi äntligen Instapay, lön varje vecka, för alla våra instajobbare. Äntligen kan vi som auktoriserat bemanningsbolag erbjuda förmånen att betala ut intjänad lön och semesterersättning direkt efter att tidrapporten godkänts.

Under våren har vi inte heller suttit sysslolösa. Någon månad efter lanseringen av instapay släpper vi en öppen demofunktion där vemsomhelst kan göra en sökning på sitt bemanningsbehov, och se matchande konsulter, utan att vara inloggad. Du har väl inte missat nyheten om vårt demoverktyg där du kan utmana instajobs.

I april gör vi sedan en nylansering av tjänsten. Ett instajobb är inte längre bara 1 dag. Nu kan du välja att definiera upp till 5 pass i ett och samma jobb. Du kan också välja att hitta konsulter till ett jobb som ännu inte har pass, utan bara ett slutdatum, och på så vis sätta ihop din egen lilla tim-pool, i poolen, eller att anlita konsulter för en uppgift som kan utföras på distans. Ett mycket uppskattat initiativ bland våra kunder visade det sig, då antalet publicerade instajobb fördubblades över en natt.

Och sedan äntligen, efter 2 års diskussioner med våra kunder, har vi äntligen öppnat vårt webbverktyg. Vi kan nu erbjuda tillgång till extrapersonal överallt där användaren har tillgång till internet! Och vår senaste månad är också vår bästa. Vårt konsultnätverk växer med 284%, vårt kundnätverk växer med 450%. och vår månadsomsättning växer med 110% jämfört med samma månad förra året. Idag publiceras och tillsätts omkring 100 jobb varje vecka, en ökning med 327% jämfört med samma period förra året. Och från att förra året varit 15 personer är vi idag 21 personer som driver instajobs framåt, mot nya framgångar.

Hipp, hipp, hurra. Instajobs fyller 2 år idag. Och vi kan avslöja att vi redan i sommar kommer inleda året med att göra fler förändringar och förbättringar i tjänsten. Stort tack till våra instajobbare, och våra kunder, som gjort den här resan möjlig, och väldigt rolig!

Häng med! Och skål!

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK