Instajobs lanserar instapay - lön varje vecka

Vi är stolta över att äntligen kunna lansera instapay – lön varje vecka. Det har vi arbetat med under hela 2017. Och från och med februari 2018 får alla instajobbare, som tar instajobb genom oss, lön varje fredag. Snabba extrajobb och snabb lön. Äntligen logiskt! 

 

Ännu bättre villkor för våra instajobbare

Med instapay går vi ifrån den vanliga lönemodellen för extrajobb; lön efterföljande månad för de timmar extrajobbaren rapporterat. Det innebär i vanliga fall att någon som exempelvis arbetat torsdagen den 1 februari får sin lön på utbetalningsdagen i mars. Med instapay får den som arbetat via instajobs den 1 februari, istället lönen redan följande fredag, den 9 februari, och då såklart inklusive både gällande tillägg, utlägg och semesterersättningar.

Självklart känns det jättekul att kunna erbjuda våra instajobbare instapay och leda vägen för mer flexibel löneutbetalning. Vi tror att det framöver kommer att kännas självklart för alla som hoppar in på kortare extrajobb, att också få lön lika snabbt. Förhoppningsvis skapar vi en ny branschstandard.

Det känns fantastiskt kul att äntligen få erbjuda instapay till våra konsulter. De gör ett kanonjobb och hoppar ofta in på instajobb med kort varsel. Nu kan vi belöna dom genom att betala ut lönen redan några dagar efter arbetat pass.

Sara Sjöberg, Head of Operations, Instajobs

 

Ett ännu starkare erbjudande

Med lanseringen av instapay – lön varje vecka - hoppas vi såklart också att fler studenter ska få upp ögonen för oss. Vi ser det såklart också, förutom en investering i vår relation med instajobbarna, som en investering i vårt varumärke som arbetsgivare bland potentiella instajobbare och studenter.

Nu spetsar vi till vårt erbjudande ytterligare. För en student som vill extrajobba och tjäna extra pengar kan det ta så kort tid som en vecka från det att hon eller han söker till nätverket och blir instajobbare, till att personen får sin första lön för sina första instajobb. Det är vi såklart väldigt stolta över.  

- Emmy Pettersson, Head of Marketing and Development.

 

Ännu nöjdare kunder

Vi tror att även våra kunder kommer att känna av effekterna av instapay såklart. Det kommer att locka ännu fler hungriga instajobbare till nätverket. Samtidigt blir det såklart ännu roligare att ta både snabba och kortare extrajobb oftare, om lönen kommer snabbare. På det sättet blir vårt nätverk ännu hungrigare på att rycka in när kunden som mest behöver det.

 

 

 

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK