Instajobs växer till 3 nya städer

Efter att ha lanserat vår tjänst på App Store och Google Play i juni 2016 har vi under det senaste året betatestat vår tjänst tillsammans med fantastiska instajobbare och kundanvändare i Stockholmsområdet. Nu är det äntligen dags för Instajobs att ta nästa steg. Nu expanderar vi till 3 nya städer i Sverige.

Vi fortsätter bygga starka lokala relationer

Under 2017 har vi sett över alla möjliga alternativ för nästa steg i vår expansion. Självklart letar vi efter städer där vi får möjlighet att rekrytera fler proffsiga studenter till våra lokala nätverk. Lika viktigt är det ju att vi kan fortsätta hitta och hjälpa fler arbetsplatser som behöver extrahjälp inom administration och service. Vi vill också fortsätta utveckla samarbetet med vårt systerbolag Academic Work, för att tillsammans ge våra gemensamma kunder ett ännu större värde. Och nu är tiden rätt. Rätt för att ta ännu ett steg mot vår vision; att bli den lokala matchmakern av extrajobb, var som helst i världen. Men även var som helst i världen måste börja någonstans. Därför har vi nu valt att expandera till superstäderna Uppsala, Lund och Malmö.

Alltid på AppStore och Google Play

Redan nu kan du som vill bli en av de första historiska instajobbarna även i Uppsala, Lund eller Malmö skicka in din ansökan via www.instajobs.com/bli-instajobbare. Och du som vet med dig att du då och då uppskattar några extra händer på din arbetsplats ska såklart även du skapa ett konto, redan idag. Mer för dig som vill prova ett nytt sätt att anlita extrapersonal finns att läsa på www.instajobs.com/foretag. Och självklart har vi alltid öppet på App Store och Google Play där du alltid kan skapa ett konto.

Sen då?!

Vi har ju såklart fler överraskningar och planer på lager. Det är ju nu resan börjar. Upptäck instajobs nu och följ oss på sociala medier för att inte missa någon del av resan. Det kommer nämligen att gå snabbt!

Ha en riktigt härlig helg! Och glöm inte att uppdatera appen för att få våra senaste uppdateringar.

 

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK