Installerar och kopplar om - Månadens kategori

IT-stöd

På många arbetsplatser är det otydligt vem som bär ansvaret för uppgifter som går utanför den vanliga rutinen. Ibland känner inte någon sig motiverad att lägga sitt eget arbete åt sidan, för att sätta sig i korridoren men en manual och läsa sig till hur den nya skrivaren installeras.

Ingen brukar heller vara särskilt peppad på att installera de nya jobbstationerna eller koppla om sladdar. Därför finns kategorin IT.

Investera i timmar, få tillbaka tusenfalt

När en instajobbare kommer till kontoret med syfta att agera IT-stöd, sätter instajobbaren efter några minuters introduktion igång. Istället för att receptionist, HR-ansvarig eller VD lägger timmar på IT, sköter en instajobbare processen från början till slut. Investerar du i en instajobbares hjälp, betalas det tillbaka i att du investerat din tid bättre och att kontoret nu rullar lite bättre.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK