Louise - en instajobbare med självförtroende

Louise pluggar data- och systemvetenskap på Stockholms Universitet och är inne på sin tredje termin i plugget. Hon är också (såklart) instajobbare sedan en tid tillbaka, och har redan varit ute på flera instajobb. Nu har hon börjat bli varm i kläderna. Så vad tycker hon egentligen om att vara en del i nätverket av instajobbare?

Som student är det bra att kunna ha ett flexibelt extrajobb som man samtidigt tjänar bra på. Jag tycker att det är jättebra att få en inblick i olika företag, arbetsplatser och branscher, att få träffa olika människor och bredda sitt nätverk. Just nätverkandet med arbetslivet är en viktig del som vi tyvärr inte får ta del av i universitetsvärlden i så stor utsträckning, men som är jättebra att ha när vi är färdiga i skolan och ska börja jobba.

Hon fortsätter att beskriva hur hon upplever att flexibiliteten passar både henne som är student, och många kunder hon träffat.

Det är perfekt att anlita en instajobbare om man på en arbetsplats har tillfälliga arbetstoppar, och inte vill anställa någon deltidare över en längre tid, utan bara för några enstaka dagar. Detta passar dessutom oss studenter väldigt bra eftersom vi vissa veckor kan jobba många dagar i veckan, medan det under tentaperioder kanske blir färre timmar över. Jag upplever att det inte finns många deltidsjobb som kan ge den flexibiliteten att kunna arbeta efter eget schema.

Louise avslutar med att förklara att kunderna kan vara trygga i att alla instajobbare kommer göra ett bra jobb när de är ute på uppdrag.

Vi instajobbare är problemlösare. Du kommer vilja anlita oss! 

Tack för självförtroendet Louise. Med den avslutningen finns det ju inte mycket att tillägga.

Sara Sjöberg

Network Relations Manager

sara.sjoberg@instajobs.com

Jag är ansvarig för nätverket av våra instajobbare - både ni som vill bli en del av oss, och ni som redan är en del av nätverket. Jag jobbar ständigt med att vi ska bli ett bättre nätverk för studenter, en bättre arbetsgivare för våra instajobbare och att ni som arbetar ska ha alla förutsättningar och göra våra kunder imponerade.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK