Ni ska få som ni vill!

Nu har vi möjligheten. Här finns ännu ingen red-tape, inga traditioner, inga gamla sanningar. Ett nystartat instajobs kan och ska hjälpa kunderna få som dom vill.

Under mina 10 år som kundansvarig på Academic Work har jag gått den absolut bästa skolan inom bemanning. Jag har träffat ett otal rekryterande chefer i behov av rekrytering och bemanning. Och jag är glad att koncernen har bestämt sig för att nu, när tekniken och marknaden tillåter det, förnya sig där vi ser ett behov.

Så, 6 månader efter bolagsstart och release på AppStore står vi här. Vi har rekryterat ett fantastiskt team, arbetat fram en betaprodukt som vi är stolta över, vi har ett nätverk av ca 100 instajobbare med otroligt engagemang. Och jag välkomnar stålbadet. Vi jobbar ständigt för att göra produkten till er. Vi vill skapa digital bemanning som ni vill ha den. Ni ska få som ni vill.

Här finns inga heliga kor.

Med Academic Works 18 år av branschkunskap i ryggen, och ny mark att bryta, kan du och jag tillsammans skapa någonting riktigt bra. Så dyk rakt in. Det är gratis att registrera sig och publicera jobb. Vänd, vrid och tyck till. Jag vill veta allt. Det bra, det dåliga. Det är så vi utvecklas. Och det är så du kan få ett vardagsverktyg som hjälper dig, på riktigt. Vilka jobbkategorier vill du kunna anlita i appen (idag finns 9), hur många gånger vill du klicka för att anlita en person, vill få feedback på ditt ledarskap? Vårt jobb är bara att presentera lösningar vi tror på, du reagerar och vi utvecklas – och snabbt ska det gå. Vi heter ju instajobs. 

Så, vill du få som du vill? Ring mig - 0736-44 41 54

Miguel De Freitas

Managing Director

miguel.de.freitas@instajobs.com

Jag är VD på instajobs. Mitt mål är att vi ska bli våra kunders första val när man har en behov av en extra resurs under en eller några dagar på kontoret eller i projektet. Jag är stolt över hur långt vi har kommit och vad vi kan erbjuda idag, och ser verkligen fram emot resan med er kunder imorgon.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK