Nu kan du anlita en student för att utföra en uppgift på distans

‍Instajobs startades för att utmana bemanningsbranschen. Sedan vi startade i juni 2016, har vi arbetat för att bemästra konsten att snabbt leverera kvalificerade konsulter digitalt till de företag som behöver extrapersonal, och som själv vill hitta och välja sin konsult.

Idag, nästan 2 år senare, kan företag i Stockholm, Uppsala, Malmö och Lund registrera ett konto, annonsera sitt behov, hitta sin favoritkonsult, och dessutom anlita personen - direkt i mobilen och på bara någon minut. När våra kunder publicerar ett jobb kan vi idag leverera mellan 100-500 matchande konsulter, på sekunden. Det har gett våra kunder mersmak.

I mars gör vi en nylansering av instajobs, och tar ett stort steg framåt efter allt vi lärt oss. Med våra erfarenheter av digital bemanning och förståelsen för vad vi kan utmana och utveckla, utan att kompromissa med enkelhet, trygghet och tillgänglighet, tar vi nu ytterligare ett stort steg mot att verkligen bli våra kunders bästa vän i arbetsdagen. Nu kan du som har ett konto hos oss publicera ett jobb och anlita våra studentkonsulter för extrajobb som kan utföras på distans, och som ska vara klart en viss tid. Våra kunder kan från och med nu hitta och anlita ambitiösa studenter för uppgifter som du uppskattar tar ett visst antal timmar eller dagar, och som ska vara klara innan en viss tidpunkt. Du och instajobbaren kommer sedan löpande överens om hur mycket tid som ska ägnas åt uppgiften, och stämmer löpande av att allt går bra.

3 favoritfunktioner för dig som vill anlita en student för en distansuppgift

1.      Publicera ditt instajobb i vårt nätverk genom att ange uppskattat antal timmar och när uppgiften ska vara klar.

2.      Chatta med de som sökt ditt jobb för att vara säker på att den du väljer verkligen har vad som krävs för uppgiften.

3.      Få löpande tidrapporter från konsulten för att stämma av och godkänna nedlagd tid.

 Läs mer, få prisinformation och skapa ditt gratiskonto på instajobs.com

 

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK