Nu kan du vara på två platser samtidigt

Ljuspartiklar kan vara på fler ställen än ett

Atomer också. Till och med molekyler kan. Men människor kan det inte. Eller har i alla fall inte kunnat. Inte fram tills nu… 

Det handlar inte om kvantmekanik. Vi menar det såklart heller inte bokstavligt. Men vi har ju alla någon gång drömt om att kunna vara på flera platser samtidigt – ibland räcker tiden helt enkelt inte till.

Att strunta i en liten uppgift kan leda till ett större problem

Trots att vi gör vårt bästa för att följa Paretoprincipen, och inser att 20% av våra insatser ofta står för 80% av våra resultat, behöver faktiskt bränder också släckas ibland, eller hur? Om vi ignorerar enkla och administrativa uppgifter för länge kan det ju leda till flaskhalsar och större problem längre fram.

Det finns en enkel lösning

Det kan handla om administration eller prospektering, eller så behöver du en allt-i-allo som hjälper dig att skruva ihop det nya konferensbordet. Du kanske behöver serveringshjälp på ett kundevent, men du skulle lika gärna kunna sitta i klistret för att receptionisten eller någon annan medarbetare blivit sjuk och måste ersättas med kort varsel. Allt det här är perfekta instajobb. Och skulle vara en enkel match för våra instajobbare. Läs mer om situationer där vi ofta hjälper till.

Fokusera på det som skapar värde

Det finns många enkla, korta jobb som egentligen kräver onödigt mycket tid och energi från dig och dina medarbetare. Uppgifter som när de ska utföras, och går ut över era huvudsakliga arbetsuppgifter. Att anställa någon för de kortare uppgifterna är oftast inte heller ett speciellt enkelt, eller kanske inte tillgängligt, alternativ.

Snabb, enkel och trygg hjälp

Med instajobs kan du vara på två platser samtidigt. Du tar hand om det du gör bäst, och så tar vi hand om alla instajobb, enklare arbetsuppgifter som bara måste göras.

Vårt nätverk av instajobbare som utför dina instajobb är alla studenter, har genomgått vår rekryteringsprocess och matchas direkt med instajobben du publicerar i vår app efter sitt eget schema och erfarenhet. Sen väljer du själv den instajobbare du tycker är bäst lämpad för jobbet. Eftersom vi är ett auktoriserat bemanningsbolag har de som hoppar in hos dig alltid kollektivavtal och försäkringar. Snabbt, enkelt och tryggt. För alla behöver ju en instajobbare ibland.

Psst! Nu finns våra instajobbare även i Malmö, Lund och Uppsala och hjälper till.

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK