Nygammalt inom servering - Månadens kategori

En kategori som inte fått den uppmärksamhet den förtjänar är vår serveringskategori. Därför har vi nu gett den lite extra kärlek. I veckan skickade vi en uppdatering till App Store och i Google Play med tydligare information om vad som gäller för både kund och konsult vi serveringsuppdrag. Vi har tagit till oss av era åsikter och framförallt förtydligat villkoren i kollektivavtalet, OB-villkor och lite annat. (OBS! Du måste uppdatera appen till senaste versionen för att ta del av de senaste funktionerna.)

Serveringskategorin finns till hands för alla som jobbar med mat eller dryck i någon form. Den är ett paraply för exempelvis instajobb på caféer, cateringevent, jullunchen på kontoret eller frukostserveringen på hotellet.

Du hittar såklart matchande instajobbare för serveringskategorin i appen. Och som vanligt är vi tacksamma för all feeedback ni har.

Läs mer om serveringskategorin

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK