NYHET! Instajobs öppnar krislinje under Vabruari

Tech- och startup-företaget Instajobs har med sin teknik löst problemet med det stora antalet sjukdagar svenskarna tar ut varje år, speciellt under årets första månader. De vill genom sin tjänst och tillhörande krislinje bevisa sig vara snabba och lättillgängliga.

Instajobs, en del av rekryteringsjätten Academic Work, har sedan 1,5 år tillbaka utvecklat en teknik som gör det möjligt för företag att lösa problemet med underbemanning med kort varsel. Så här säger företagets VD Miguel de Freitas:

”Många företags stora utmaning, speciellt under vintern, är alla sjuk- och vab-dagar som sätter dem i klistret. Att få in extrapersonal är ofta en tidskrävande process, det har vi ändrat på.”

Tjänsten, som i huvudsak är en applikation tillgänglig i AppStore och Google Play, gör det möjligt att anlita konsulter på minuter. Appen matchar företag i behov av ett par extra händer med flexibla studenter, instajobbare. Under Vabruari-säsongen, som beräknas pågå fram till mars, kommer Instajobs dessutom att erbjuda en krislinje öppen dygnet runt under hela februari. Du ringer och berättar när du behöver hjälp – på några minuter har du nått ut till hela nätverket och instajobbarna kan söka jobbet.

”Det bygger på tanken att det ska vara snabbt och lätt för studenter och arbetsgivare att hjälpa varandra.”, säger de Freitas.

Hittills har appen tillsatt tusentals jobb och Instajobs VD är stolt över de rekord de satt sedan starten 2016.

”Vi har bevisat att du kan få ett jobb tillsatt på 31 sekunder och en instajobbare på plats på 39 minuter.”

Instajobs krislinje nås på 08-12 81 31 00 och all information finns på www.instajobs.com/ring

 

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK