Obs! Betatest pågår

Just nu betatestar vi på instajobs. Inte bara appen, vi betatestar hela vår modell. Hur vi rekryterar, vilka vi rekryterar, hur vi säljer, hur vi supporterar. Listan är lång. Definitionen av betatest, för er som inte vet, är:

Att lansera ett system eller en produkt, en betaversion, som fortfarande är under utveckling, men som har nått en så pass stabil status att man anser att den uppfyller merparten av de (be)ställda kraven. En betaversion innehåller buggar och kan ibland upplevas ofullständig. Användare rapporterar fel och brister och lämnar önskemål om saknade funktioner till utvecklingsteamet, som gör förbättringar. - Wikipedia

Vi får ibland frågan – när är betatestet slut? Jag antar att ni menar - när är produkten klar? Om jag hade fått bestämma hade svaret varit - Aldrig, vi ska aldrig avsluta betatestet. Men jag kan förstå att begreppet betatest kan skrämma en hel del som kanske tänker – jag köper produkten när den är klar. Jag är ledsen att göra er besvikna, men den kommer aldrig bli klar.

Jag har kapat och ändrat lite i versionen från wikipedia, men essensen är densamma. Oavsett, låter inte detta som en trevlig approach till vår produkt och till er kunder? Att upprätthålla en standard som uppfyller lagens och användarnas krav men med målet att alltid bli bättre. Att aldrig anta att produkten är fullständig för våra användare. Varje år börjar en ny generation instajobbare på universitet och högskolor runt om, och en annan generation blir våra nya kunder. Det gäller att hålla jämn takt, och kanske, om vi hinner, till och med vara ett steg före.

Vi är redan idag stolta över instajobs – vad vi är idag och vad vi kommer vara imorgon. Eftersom vi gillar partnerskap passar betatest perfekt för oss. Ärligt talat är jag inte säker på att jag någonsin vill avsluta betatestet. Det är en utmärkt motivator för att lyssna och utvecklas i en rasande takt. Och jag ser inget slut på allt vi kan lära oss.   

Obs. Betatest pågår – på obestämd tid. Allt är en tolkningsfråga.

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK