Önska dig fler händer i julklapp

Julen nalkas och julbord efter julbord står för dörren. Köttbullar och julmust, sylta och sillsallad (vem äter det 2017?) - en väldig massa fat, vikta servetter, upphängda rockar och servettinlindade bestick. Och glöm inte julshoppingen, det sanna testet på “survival of the fittest”.

Svenskarna förväntas spendera över 70 miljarder kronor under julhandeln, äta 9000 ton julskinka och önska sig “ingenting”. Ändå köps ca 40 miljoner julklappar.

Ett extra par händer

För att inte hamna underst i högen av inslagspapper och russin, kan fler händer vara en god idé. Extrapersonal med andra ord. Under julsäsongen (som faktiskt börjat, jag hörde första jullåten på H&M igår), tillkommer fler arbetsuppgifter än vanligt och ofta är behovet av ett par extra händer akut.

Tidigare har våra instajobbare slagit in paket, agerat eventpersonal, sorterat på lagret, delat ut flyers och varuprover, bjudit på glögg och varit serveringspersonal vid julfester. För att tackla julens utmaningar är bästa sättet att ha snabb tillgång till extra hjälp som kan komma med kort varsel.

För lite personal kan snabbt leda till sämre service och stökiga lokaler. Kunden går som bekant alltid först och därför hamnar ofta kläder på hög, fat står tomma, köerna blir för långa. Brist på arbetskraft är ett effektivt men tråkigt sätt att få sämre rykte och försäljningen påverkas snabbt.

Med Instajobs kan du få extra bemanning på minuter och delegera arbetsuppgifterna så att dina anställda kan göra det de gör bäst när det krisar. Efteråt behöver du inte bry dig om administrationen som annars tillkommer. Du får hjälp som inte kräver mer jobb på sikt, utan bara det den faktiskt ska vara - ett par extra händer. Win-win för alla.

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK