Var är min eventpersonal?

Vi är många därute som vill synas, representera och skapa bättre relationer genom events. Och vi vet att det inte är montern, affischerna eller give-awaysen som är avgörande för framgång. Det är eventpersonalen. Annars hade man ju kunnat skicka ut ett mail, eller ställa ut station där kunder och gäster får förse sig själva.

Men ändå sätter man sig själv i samma sits varje gång. Vi beställer vårt material, lägger upp våra  körscheman och sist av allt, rekryterar personal. Och så glömmer vi att det är människor vi har att göra med. Som behöver introduktion, som blir sjuka och som bland kommer till eventet med en helt annan uppenbarelse än man kanske själv hade föreställt sig. Vi är alla olika.

Innan jag tog mig an utmaningen att driva instajobs marknads- och applikationsutveckling var jag kreativ chef på en byrå för bland annat eventproduktion och även marknadsföringskonsult. Jag har sett och planerat otaliga events med alla möjliga utgångar. Och jag själv upplevde att jag aldrig räckte till. Å ena sidan ville jag skapa ett sammansvetsat nätverk av eventpersonal som jag kunde utbilda och lita på. Ett team som jag med gott samvete kunde anförtro min kunds kampanj. Å andra sidan hade jag ingen aning om när nästa event skulle  äga rum, i vilken stad, och hur mycket personal som krävdes. Och jag kunde ju inte bara anställda människor som skulle stå på kö och vänta på mig. Jag hade ju inte heller tid att underhålla detta nätverk av übermänniskor under perioder när behovet för events inte var så stort, utan när något annat projekt var viktigare. Känner ni ibland som jag kände? Om inte, bra jobbat! Då har jag stor respekt för dig.

För er andra. I vår jobbkategori Event i instajobs försöker jag applicera mina erfarenheter av vår bransch på en lösning för digital eventbemanning - där du både kan bygga nära relationer med konsulter som du litar på, utan att du behöver lägga tid och energi på att bygga ditt eget nätverk helt själv. Är du projekt- eller produktionsledare som vill ha hjälpa av mig och instajobs? Då lovar jag att vi kommer hitta ditt nya nätverk av eventpersonal.

Hör av dig! Vi har mycket att tala om.

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK