Verktygslådan för dig som vill jobba effektivt

Här på Instajobs gör vi som start-up allt för att samarbeta så effektivt som möjligt, med så prisvärda verktyg som möjligt. Gör du likadant? Det är ju kärlek att dela med sig. Därför kommer här tre tips på enkla verktyg för den som vill bli ännu mer effektiv.

Trello – en dröm för todo-list-skapare

Detta färgglada program är lite som en anslagstavla och passar lika bra för den kreativa som den strukturerade. Här kan du göra todo-listor, skapa aktiviteter med deadlines i en kalender, kategorisera och delegera. Dessutom tagga, dela allt med kollegor och kommentera varandras kort.

Trello

 

Happo – världens enklaste rekryteringsverktyg

Happo är en digital och superenkel lösning på rekrytering. Du kan lägga till kandidater, kategorisera och sortera din pipeline. Det är fantastiskt simpelt och majoriteten av våra anställda har hittat hem till oss via Happo.

Happo

Airtable – datas motsvarighet till den Schweiziska armékniven

Vad kan man inte göra i Airtable?! Airtable är en frän version av Excel kan man säga. I den samlar du data, kategoriserar och organiserar det på hundra olika sätt, placerar actions i en kalender och kombinerar matriser med bifogade filer, ansvarsområden och relaterade matriser.

Airtable

 

Vi hoppas såklart att de förenklar arbetsdagen även för dig. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer. Har du kanske egna tidssparare som du vill dela med dig av?

Mot ett mer effektivt samarbetsklimat!

Karin Holmgren

Sales and Marketing Coordinator

karin.holmgren@instajobs.com

Du kan kalla mig Online-Karin, det gör resten av Instajobs. I mitt arbete visar jag upp Instajobs för världen! Jag och mina kollegor vill att alla ska se det fina i att om du har telefonen i fickan, har du hjälp i fickan.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK