Vi har öppet! Välkommen in

Under den första perioden av vårt betatest har alla ni nyfikna kunder behövt en kod för att kunna registrera sig i appen. Nu har vi tagit alla nödvändiga steg för att äntligen och med stadig stämma kunna säga; Öppet! Varmt välkommen in! Från och med nu kan alla nyfikna företag som vill in snabbt och enkelt ladda ner och registrera ett gratiskonto närsomhelst på dygnet. Man vet ju aldrig när man kan behöva en instajobbare...

VAD HÄNDER NÄR JAG REGISTRERAR ETT KONTO?         

Då händer allt och ingenting på samma gång. Å ena sidan kan du nu ladda ner vår app och skapa ett gratiskonto närsomhelst. När du väl skapat kontot kan du se ett exempel på hur ett jobb kan se ut, du kan chatta med oss för att ställa frågor, och du kan få fler tips och svar via vårt help center, direkt i appen. Men du har ju inte förbundit dig till någonting och appen kommer alltid vara gratis att ha. Så publicera ett jobb, se vilka som matchar och samla in ansökningar. Det är först när du väljer att erbjuda jobbet till någon som du binder dig att betala. Men vi är övertygade att när du ser vilka stjärnor som söker ditt jobb, då kommer du inte kunna tacka nej till hjälpen.

Och man vet ju aldrig. Plötsligt smäller det till. Receptionisten blir sjuk, högarna börjar växa eller så bestämmer du dig för att äntligen ta tag i det där kundeventet. Då behöver du proffsig extrahjälp snabbt. Och då kan allting hända. Vi finns över hela Stockhom och kategorierna av jobb hittar du alltid appen.

Gå direkt till App Store eller Google Play

JAG VILL HA MER INFORMATION INNAN

Om du istället är den typen som gärna vill ha mer information innan, då finns självklart fortfarande det alternativet kvar. Genom vår webb här kan du alltid chatta med oss och be om mer information, en demo, eller så kommer vi ut och hälsar på.

Du kan dessutom alltid hitta våra demos på www.instajobs.com/kom-igang-med-instajobs och följa vår utveckling, och våra nyheter på www.facebook.com/awinstajobs  

Emmy Pettersson

Head of Marketing & Development

emmy.pettersson@instajobs.com

Jag är marknads- och utvecklingsansvarig på Instajobs. I mitt arbete med vår app och kommunikation är det mitt jobb att förstå både branschen, kunderna och instajobbarna och skapa teknik som gör det ni vill, möjligt.

Relaterade blogginlägg

I Instajobs kan du enkelt hitta personer med rätt inställning som vill jobba extra. Via din egen profil publicerar du själv extrajobb och väljer vilken konsult du vill anlita. Eftersom alla instajobbare är rekryterade och anställda genom oss slipper du all administration.

Skapa konto och få appen

Ge oss din e-post så berättar vi mer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
*Vi använder bara din e-post för att skicka mer information om vår tjänst och behåller den för oss själva såklart.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK