Om AW Instajobs

Vi är noga med tryggheten

Vi är noga med att både instajobbare och kunder ska känna sig trygga hos oss. Därför har vi valt att bli ett auktoriserat bemanningsföretag, och följa etiska regler, kollektivavtal och annan branschpraxis.

Kontakta oss!

Vi är noga med tryggheten

Vi är noga med att både instajobbare och kunder ska känna sig trygga hos oss. Därför har vi valt att bli ett auktoriserat bemanningsföretag, och följa etiska regler, kollektivavtal och annan branschpraxis.

Vi är auktoriserade

Vi är auktoriserade. Det innebär en garanti för att vi följer lagar och regler. För att bli ett auktoriserat bemanningsföretag krävs bl.a. att vi följer etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, har en ansvarsförsäkring, och att vi är ett aktiebolag.

Läs mer om auktorisation hos Bemanningsföretagen

Vi är försäkrade

Eftersom AW Instajobs är bundet av kollektivavtal har vi också tecknat ett antal olika försäkringar, bland annat så att samtliga av våra konsulter har ett fullgott skydd vid eventuell skada samt för avsättningar till pension.

Vi är en familj

AW Instajobs är en del av Academic Work och AW Family. Genom åren har Academic Work hjälpt fler än 130 000 studenter och akademiker till jobb och försett lika många kunder med nya kollegor.
AW Family- We make people grow.

Läs mer om Academic Work

Kontakt för företag

Söker du extrapersonal? Kontakta oss och få mer information om exempelvis pris, villkor, hur tjänsten fungerar, eller vill ha hjälp med att komma igång. Det går givetvis bra att använda vår chatt i högra hörnet också.
Är du intresserad av extrajobb? Ansök om att bli instajobbare här.

Exempel: Johanna Andersson
Exempel: AW Instajobs AB
Exempel: +46 70 123 45 67
Exempel: johanna.andersson@example.com

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och att vi vidare får kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta sammankomster. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av Instajobs. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss per telefon 08-128131 00 eller via chatten som du hittar här nere i högra hörnet så hjälper vi dig direkt!
Oj! Något gick fel.
Prova gärna igen och testa framförallt om epostadressen kommit med som den ska.

På instajobs.com använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer här.OK